Shell Helix motorolajok

 • Helix motorolajok

  …a Shell Helix termékcsaládba tartozó motorolajok egymással kivétel nélkül elegyíthetők. A Shell Helix motorolajok úgyszintén keverhetők más ismert kenőolaj-gyártók hasonló minőségű motorolajaival. …a motorolajok úgynevezett másodlagos adalékokkal (utólagosan az olajba keverendő összetevőkkel) való elegyítését a Shell nem javasolja. Az összes Shell Helix termék gondosan kiegyensúlyozott receptúra alapján készül: tartalmazzák az adott követelményeknek megfelelő összes szükséges összetevőt. …a Shell Helix motorolajok fejlesztésénél a Shell a Forma 1-ben szerzett tapasztalataira épít. …az olajcsere-időszakokat mindig a motorgyártó és nem az olajszállító cég határozza meg.

 • Az újragondolt, újraalkotott szintetikus termékek

  Tudta-e, hogy a Shell Helix termékcsaládba tartozó motorolajok egymással kivétel nélkül elegyíthetők? A Shell Helix motorolajok úgyszintén keverhetők más ismert kenőolaj-gyártók hasonló minőségű motorolajaival.

  Tudta-e, hogy a motorolajok úgynevezett másodlagos adalékokkal (utólagosan az olajba keverendő összetevőkkel) való elegyítését a Shell nem javasolja? Az összes Shell Helix termék gondosan kiegyensúlyozott receptúra alapján készül: tartalmazzák az adott követelményeknek megfelelő összes szükséges összetevőt.

  Tudta-e, hogy a Shell Helix motorolajok fejlesztésénél a Shell a Forma 1-ben szerzett tapasztalataira épít?

  Tudta-e, hogy az olajcsere-időszakokat mindig a motorgyártó és nem az olajszállító cég határozza meg?

Kapcsolódó termékek

Referenciák elrejtése

Referenciáink

Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj üzemi teszt

A Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj üzemi teszten bizonyította, hogy használatával 11 %-kal csökkent egy fröccsöntő gép energia felhasználása.

Jász Plasztik Kft Shell Tellus referencia

Az üzemi teszt bizonyította hogy a Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj használatával 9.5%-kal csökkent egy fröccsöntő gép energia felhasználása.

Éder STT Shell Rimula referencia

A Shell Rimula R6 LME 5W-30 segített egy Magyar szállítmányozó vállalatnak az üzemanyag megtakarításban.

Hankook Racer Cup 2017

Shell Helix HX7 a Hankook Racer Cup királya