Bemutatkozás

Az Orbico Trade Hungary Kft céget 2011-ben a horvát tulajdonú Orbico cégcsoport (Európában 20 országban jelenlévő) magyarországi leányvállalataként alapította a tulajdonos. A vállalatcsoport fő tevékenysége multinacionális és helyi cégek termékeinek raktározása és kereskedelmi célú disztribúciós feladatainak ellátása. Magyarországon a Shell Hungary zRt. Kenőanyag Üzletág kereskedelmi tevékenységének átvételével kezdte a tevékenységét az Orbico Trade Hungary Kft., így a Shell kenőanyagok magyarországi kizárólagos makro disztribútoraként (viszonteladójaként) tevékenykedett.

Tevékenysége felölelte a személygépjármű, a haszongépjármű és ipari kenőolajok és kenőzsírok forgalmazását és a hozzájuk tartozó szolgáltatásokat, azok magyarországi képviseletét. A cég kiemelt feladatának tekinti a kenőanyag kereskedelemben meglévő piaci szerepének megszilárdítását illetve piaci részesedésének növelését.

A vállalat kiemelt célként tűzte ki magának, hogy kereskedelmi tevékenységével még szélesebb körben fedje le a vevői igényeket, és nyújtson magas színvonalú kiszolgálást és ehhez kapcsolódó megoldásokat azon alapok felhasználásával melyet a Shell kenőanyagok magas műszaki tartalmának és a háttérben meglévő tudásbázisának alkalmazása jelent.
A vállalat nagy hangsúlyt fektet az alkalmazottak folyamatos képzésére, egyik legfontosabb értékének munkavállalóit tartja. Kereskedelmét a magas színvonal és a kiemelkedő minőség fenntartásának igénye jellemzi, amelyek a vevői elvárásoknak megfelelően a kereskedelmi tevékenység továbbfejlesztését tűzi ki célul.

Az Orbico Trade Hungary Kft. 2013.12.31-i dátummal beolvadt a Rafinanz Orbico Kft. Kenőanyag üzletágába a vállalatcsoportot érintő konszolidációs folyamatok eredményeként, így 2014. január 1-jétől a Shell Kenőanyagok hivatalos magyarországi disztribútora a Rafinanz Orbico Kft. Kenőanyag üzletága. lett. 2014. július 3-tól a tulajdonosi szerkezet változása miatt, a cég változatlan kereskedelmi tevékenysége mellett a Rafinanz Orbico Kft. neve Orbico Hungary Kft-re módosult.

Nagykereskedelmi tevékenysége keretében a Shell kenőanyagok komplex szállítójaként jelentősen megkönnyíti partnerei beszerzési tevékenységét. Az Orbico Hungary Kft. ajánlata magában foglalja a személy- és haszongépjárművek és az ipar részére kifejlesztett kenőanyagok széles választékát és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat valamint a motorosok, a mezőgazdaság, az építőipar, a légi közlekedés stb. részére kifejlesztett speciális termékeket is.

Értékeink

icon1.svg

BÍZUNK AZ EMBEREKBEN

Csapatban dolgozunk, hogy elérjük a céljainkat. Bátorítjuk az embereket, hogy önálló döntéseket hozzanak. Építő visszajelzést nyújtunk, szakszerű, tiszteletteljes és segítőkész módon.

icon2.svg

SZENVEDÉLLYEL A GYŐZELEMÉRT

Minden nap harcolunk eredményeinkért, ügyfeleinkért, piaci részesedéseinkért és új üzleti lehetőségekért. Kilépünk a komfort zónánkból, hogy legkiválóbb eredményt érjük el. Mindig készen állunk extra lépéseket tenni.

icon3.svg

TULAJDONOSI SZEMLÉLETRE  BÁTORÍTÁS

Úgy vigyázunk vállalatunkra, mintha az a sajátunk volna. Költséghatékonyak és üzletileg eredményorientáltak vagyunk. Megértjük és elfogadjuk, hogy a sikerhez személyes felelőségvállalás szükséges.

icon4.svg

ŐSZINTE, TISZTESSÉGES HOZZÁÁLLÁS

Szavahihetőek vagyunk. Őszinték vagyunk kommunikációnkban és cselekedeteinkben egyaránt. Még nehéz helyzetben is az értékeink alapján hozunk döntéseket. Az embereket cselekedeteik és teljesítményük alapján értékeljük.

icon5.svg

AZ EGYÉN TISZTELETBEN TARTÁSA

Értékeljük az alkalmazottaink munkáját, függetlenül a pozíciójuktól. Fontos számunkra egymás kölcsönös megértése.  Társadalmilag felelős vállalatként működünk.

icon6.svg

A SZAKMAI KIVÁLÓSÁG MEGBECSÜLÉSE

Megosztjuk egymással a tudást, tapasztalatot és a legjobb gyakorlatokat. Felelősek vagyunk a saját és  munkatársaink fejlődéséért. Tanulunk a hibáinkból.

icon7.svg

ALKALMAZKODÁS A VÁLTOZÁSHOZ

Ötleteket és újításokat hozunk a vállalathoz, hogy jobbá válljunk. A változásokra lehetőségként tekintünk és felkészülünk az ebből adódó esetleges nehézségekre.

TANÚSÍTVÁNYOK

MINŐSÉGPOLITIKA