Shell Rimula motorolajok

 • Rimula motorolajok

  A Shell Rimula az egyik legismertebb motorolaj család a nagy teljesítményű dízelmotorokhoz szánt olajok piacán.

  Az új Shell Rimula Energikus Védelem termékcsalád tagjai épp a motorok változó igényeihez alkalmazkodó olajipari technológiára épülnek. A korábban megújult termékcsalád kialakításakor figyelembe vették a technológiában, illetve a vásárlói igényekben végbement változásokat, ugyanakkor a végfelhasználók és a szakma számára is megkönnyítették az adott feladathoz legjobban illő motorolaj kiválasztását.

  A Shell Rimula család tagjait teljesítmény szerint hat kategóriába sorolják: az R1 megbízható teljesítményt nyújtó motorolajoktól, az R6 növelt hozzáadott értékekkel rendelkező, szintetikus technológiával készülő termékekig. Az új besorolás így megkönnyíti az átváltást a magasabb használati értékű termékekre.

  A Shell Rimula motorolaj mindig megfelelő védelmet biztosít a motornak. Nem számít, hogy melegben, hidegben, hegymenetben, poros, sáros környezetben vagy egyéb szélsőséges viszonyok között működik a motor, Ön mindig a legmegfelelőbb védelmet várja el számára.
  A Shell Rimula motorolajok kifejlesztésekor az volt a cél, hogy bármilyen alkalmazásban és helyzetben megfelelő védelmet adó választás legyen.  

Kapcsolódó termékek

Referenciák elrejtése

Referenciáink

HUONKER HUNGÁRIA KFT - A TELLUS S4 ME 46 HIDRAULIKAOLAJ ÜZEMI TESZT

A Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj üzemi teszten bizonyította, hogy használatával 11 %-kal csökkent egy fröccsöntő gép energia felhasználása.

JÁSZ PLASZTIK KFT - SHELL TELLUS REFERENCIA

Az üzemi teszt bizonyította hogy a Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj használatával 9.5%-kal csökkent egy fröccsöntő gép energia felhasználása.

AUDI HUNGARIA ZRT - TELLUS S4 ME 46 ÜZEMI TESZT

Az üzemi teszt bizonyította, hogy a Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj használatával 6 %-kal csökkent egy megmunkáló központ energia felhasználása.

ÉDER STT - SHELL RIMULA REFERENCIA

A Shell Rimula R6 LME 5W-30 segített egy Magyar szállítmányozó vállalatnak az üzemanyag megtakarításban.

HANKOOK RACER CUP - SHELL HELIX HX7

Shell Helix HX7 a Hankook Racer Cup királya