Szállítmányozás

  • Haszongépjárművek karbantartásáról

    A haszongépjárművek megfelelő minőséggel, időben végzett hatékony karbantartása közvetlen és jelentős hatással bír az üzlet jövedelmezőségére. A vállalkozás versenyképességének alapja a haszonjárművek teljes teljesítménnyel való rendelkezésre állása, hadrafoghatósága. A Shell a Rimula nagy teljesítményű motorolajok teljes termékcsaládja mellett a járművek minden részegységéhez kínálja a kenőanyagok teljes választékát is, beleértve a Shell Spirax váltó- és tengelyolajokat, a Shell Spirax ATF automataváltó olajokat és a Shell Gardus kenőzsírokat. A Shell kenőanyagokat használva biztos lehet abban, hogy járműve a lehető legjobb védelmet kapja és a vállalkozás számára a jármű a lehető legtöbb hasznot hajtja a fenntartott teljesítményen, a folyamatos rendelkezésre álláson és a kenőanyag okozta meghibásodás elkerülésén túl. Amennyiben Ön számára fontos, hogy a járművei minél kisebb kieső időkkel működjenek az olajcserék miatt, kisebb költséget jelentsenek a vállalkozásnak valamint fontos Önnek a jármű működtetése szempontjából legnagyobb kiadást jelentő üzemanyag költség, úgy a Shell haszongépjárművekre szabott olajportfóliójából megtalálhatja azon termékeket, amelyek használatával az olajcsereperiódus kitolásán túl jelentősebb üzemanyag megtakarítást érhet el. Ezen megtakarítások, a felhasználók által igazolt módon, több millió kilométeres tesztekkel vannak alátámasztva.

    Biztosnak kell lennie abban, hogy az Ön által használt olaj mindig megvédi a motorját. A védelemre a hőmérséklettől, a terepviszonyoktól és egyéb körülményektől függetlenül mindig szüksége van. A Shell Rimula nagy teljesítményű dízel motorolajok, amelyek három kritikus területen nyújt aktív védelmet: A savas égéstermékek elleni védelem – véd az üzemanyag égésekor keletkező savak okozta korrózió ellen. Lerakódás elleni védelem – tisztán tartja a motort az optimális teljesítmény és a hosszú élettartam érdekében. Kopásvédelem – távol tartja a motor fémes felületeit egymástól a hosszú motorélettartam érdekében.

Referenciáink

HUONKER HUNGÁRIA KFT - A TELLUS S4 ME 46 HIDRAULIKAOLAJ ÜZEMI TESZT

A Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj üzemi teszten bizonyította, hogy használatával 11 %-kal csökkent egy fröccsöntő gép energia felhasználása.

JÁSZ PLASZTIK KFT - SHELL TELLUS REFERENCIA

Az üzemi teszt bizonyította hogy a Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj használatával 9.5%-kal csökkent egy fröccsöntő gép energia felhasználása.

AUDI HUNGARIA ZRT - TELLUS S4 ME 46 ÜZEMI TESZT

Az üzemi teszt bizonyította, hogy a Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj használatával 6 %-kal csökkent egy megmunkáló központ energia felhasználása.

ÉDER STT - SHELL RIMULA REFERENCIA

A Shell Rimula R6 LME 5W-30 segített egy Magyar szállítmányozó vállalatnak az üzemanyag megtakarításban.

HANKOOK RACER CUP - SHELL HELIX HX7

Shell Helix HX7 a Hankook Racer Cup királya