Mezőgazdaság

  • Mezőgazdasági gépek karbantartása

    A mezőgazdasági ágazatban a nyereségesség fenntartása megbízható gépek használatát követeli meg. Az egyre korszerűbb mezőgazdasági gépek számára, az emissziós normáknak való megfelelés mellett, egyre korszerűbb és nagyobb teljesítményű kenőanyagra van szüksége a maximális teljesítmény és megbízhatóság elérése érdekében. A Shell Rimula motorolaj mindig megfelelő védelmet biztosít a motornak. Nem számít, hogy melegben, hidegben, hegymenetben, poros, sáros környezetben vagy egyéb szélsőséges viszonyok között működik a motor, Ön mindig a legmegfelelőbb védelmet várja el számára. A Shell Rimula motorolajok kifejlesztésekor az volt a cél, hogy bármilyen alkalmazásban és helyzetben megfelelő védelmet adó választás legyen. A Shell a Rimula nagy teljesítményű motorolajok teljes termékcsaládja mellett a járművek minden részegységéhez kínálja a kenőanyagok teljes választékát is, beleértve a Shell Spirax váltó- és tengelyolajokat, a Shell Spirax ATF automataváltó olajokat és a Shell Gadus kenőzsírokat. A Shell kenőanyagokat használva biztos lehet abban, hogy járműve a lehető legjobb védelmet kapja és a vállalkozás számára a építőipari gép a lehető legtöbb hasznot hajtja a fenntartott teljesítményen, a folyamatos rendelkezésre álláson és a kenőanyag okozta meghibásodás elkerülésén túl.

Referenciáink

HUONKER HUNGÁRIA KFT - A TELLUS S4 ME 46 HIDRAULIKAOLAJ ÜZEMI TESZT

A Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj üzemi teszten bizonyította, hogy használatával 11 %-kal csökkent egy fröccsöntő gép energia felhasználása.

JÁSZ PLASZTIK KFT - SHELL TELLUS REFERENCIA

Az üzemi teszt bizonyította hogy a Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj használatával 9.5%-kal csökkent egy fröccsöntő gép energia felhasználása.

AUDI HUNGARIA ZRT - TELLUS S4 ME 46 ÜZEMI TESZT

Az üzemi teszt bizonyította, hogy a Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj használatával 6 %-kal csökkent egy megmunkáló központ energia felhasználása.

ÉDER STT - SHELL RIMULA REFERENCIA

A Shell Rimula R6 LME 5W-30 segített egy Magyar szállítmányozó vállalatnak az üzemanyag megtakarításban.

HANKOOK RACER CUP - SHELL HELIX HX7

Shell Helix HX7 a Hankook Racer Cup királya