Karbonsemleges Termékeink

A Shell ellensúlyozza a kibocsátást egy válogatott teljesen szintetikus kenőanyag termékportfólió által, ami magába foglalja: a Shell Helix Ultra 0W személygépjármű motorolajait, a Rimula R6 és Ultra tehergépjármű motorolajait és széles körben ipari kenőanyag családjait is, mint például a Shell Omala, Shell Naturelle, és jónéhány Shell Gadus termék a szélerőművi szektorban, de ide tartozik még a Tellus S4 VE hidraulikaolaj is.   A fenntartható termékportfólió elemei Shell Pureplus technológiával földgázból előállított alapolajból készülnek.  

A Shell karbonkredit vásárlásával és megújuló energiaforrások használatával a kenőanyagok gyártása során, csökkenti a gyártás során keletkező hulladék mennyiségét, és növeli a működésének energia hatékonyságát. Így kompenzálja e termékek teljes életciklusának CO2-kibocsátását, az alapanyagtól a csomagoláson át a gyártást és értékesítést is beleértve, kiegészülve a felhasználással. Az így készült szintetikus Shell kenőanyagok teljes életciklusában ellensúlyozza a CO2 kibocsátást több tevékenységével, mint faültetési kampányok, megújuló energiaforrások kutatása és fejlesztése, karbonkvóta vásárlása.

Screen Shot 2021-02-23 at 10.57.58 .png

Kategóriák

Referenciáink

Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj üzemi teszt

A Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj üzemi teszten bizonyította, hogy használatával 11 %-kal csökkent egy fröccsöntő gép energia felhasználása.

Jász Plasztik Kft Shell Tellus referencia

Az üzemi teszt bizonyította hogy a Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj használatával 9.5%-kal csökkent egy fröccsöntő gép energia felhasználása.

Éder STT Shell Rimula referencia

A Shell Rimula R6 LME 5W-30 segített egy Magyar szállítmányozó vállalatnak az üzemanyag megtakarításban.

Hankook Racer Cup 2017

Shell Helix HX7 a Hankook Racer Cup királya