Shell Tellus és egyéb hidraulika folyadékok

  • Tellus hidraulika folyadékok

    Mindannyiunk előtt ismert a hidraulikus autóemelő, amellyel játszi könnyedséggel fel tudjuk emelni a nehéz autót, anélkül hogy komolyabb erőt kelleni kifejtenünk.

    Ezt a folyadékok azon speciális tulajdonsága teszi lehetővé, hogy a nyomást minden irányba változatlanul közvetítik. Így egy kis felületű dugattyú mozgatásával létrehozott nyomás nagy erőt képes kifejteni egy nagy felületű dugattyún. Az erősokszorozódás a felületek nagyságának arányától függ.

    Az utóbbi 10-15 évben a hidraulikus rendszerekben bekövetkezett fejlődésnek köszönhetően növekedett a rendszerek hatékonysága és az alkalmazott nyomás, amely szorosabb tűréseket, illetve illesztéseket kíván, következésképp sokkal érzékenyebbé váltak..

    A kiváló minőségű Shell Tellus hidraulika olajokat arra a célra fejlesztették, hogy a hidraulikarendszer számára optimális működést biztosítson, a hidraulikaelemek számára fokozott kopás elleni védelmet, hosszabb olaj élettartamot és kiemelkedő rendszer hatékonyságot adjon.

Kapcsolódó termékek

Referenciák elrejtése

Referenciáink

HUONKER HUNGÁRIA KFT - A TELLUS S4 ME 46 HIDRAULIKAOLAJ ÜZEMI TESZT

A Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj üzemi teszten bizonyította, hogy használatával 11 %-kal csökkent egy fröccsöntő gép energia felhasználása.

JÁSZ PLASZTIK KFT - SHELL TELLUS REFERENCIA

Az üzemi teszt bizonyította hogy a Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj használatával 9.5%-kal csökkent egy fröccsöntő gép energia felhasználása.

AUDI HUNGARIA ZRT - TELLUS S4 ME 46 ÜZEMI TESZT

Az üzemi teszt bizonyította, hogy a Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj használatával 6 %-kal csökkent egy megmunkáló központ energia felhasználása.

ÉDER STT - SHELL RIMULA REFERENCIA

A Shell Rimula R6 LME 5W-30 segített egy Magyar szállítmányozó vállalatnak az üzemanyag megtakarításban.

HANKOOK RACER CUP - SHELL HELIX HX7

Shell Helix HX7 a Hankook Racer Cup királya