Ipar

  • Ipari gépek karbantartása

    Az ipari termelés során a legkisebb hiba is le tudja állítani a teljes termelést. Ahhoz, hogy a gyártó a globális piacon versenyképes legyen, az azt jelenti, hogy teljesüljön a gyártás ütemterve be legyenek tartva a határidők. A Shell folyamatosan arra törekszik, hogy a Shell terméket felhasználók tudják növelni a termelékenységüket, a termelési kapacitásukat, csökkenjen az állásidő, a lehető legalacsonyabb működési költségeket érjék el a felhasználók a Shell magas minőségű termékekein használatával. A Shell legújabb technológiájú, magas műszaki tartalmú, kiváló minőségű termékei és kiegészítő szolgáltatásai állnak a Shell partnerei rendelkezésre, céljainak elérésére.

Referenciáink

HUONKER HUNGÁRIA KFT - A TELLUS S4 ME 46 HIDRAULIKAOLAJ ÜZEMI TESZT

A Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj üzemi teszten bizonyította, hogy használatával 11 %-kal csökkent egy fröccsöntő gép energia felhasználása.

JÁSZ PLASZTIK KFT - SHELL TELLUS REFERENCIA

Az üzemi teszt bizonyította hogy a Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj használatával 9.5%-kal csökkent egy fröccsöntő gép energia felhasználása.

AUDI HUNGARIA ZRT - TELLUS S4 ME 46 ÜZEMI TESZT

Az üzemi teszt bizonyította, hogy a Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj használatával 6 %-kal csökkent egy megmunkáló központ energia felhasználása.

ÉDER STT - SHELL RIMULA REFERENCIA

A Shell Rimula R6 LME 5W-30 segített egy Magyar szállítmányozó vállalatnak az üzemanyag megtakarításban.

HANKOOK RACER CUP - SHELL HELIX HX7

Shell Helix HX7 a Hankook Racer Cup királya