ÉpítőIpar

  • Építőipari gépek karbantartása

    A gyakori meghibásodások az építőipari gépek számára komoly nehézséget jelentenek az üzleti tervek elérésében és nehezen behozható lemaradáshoz vezethetnek az ütemezett építőipari tevékenység során. A Shell a Rimula nagy teljesítményű motorolajok teljes termékcsaládja mellett a járművek minden részegységéhez kínálja a kenőanyagok teljes választékát is, beleértve a Shell Spirax váltó- és tengelyolajokat, a Shell Spirax ATF automataváltó olajokat és a Shell Gadus kenőzsírokat. A Shell kenőanyagokat használva biztos lehet abban, hogy járműve a lehető legjobb védelmet kapja és a vállalkozás számára a építőipari gép a lehető legtöbb hasznot hajtja a fenntartott teljesítményen, a folyamatos rendelkezésre álláson és a kenőanyag okozta meghibásodás elkerülésén túl.

Referenciáink

HUONKER HUNGÁRIA KFT - A TELLUS S4 ME 46 HIDRAULIKAOLAJ ÜZEMI TESZT

A Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj üzemi teszten bizonyította, hogy használatával 11 %-kal csökkent egy fröccsöntő gép energia felhasználása.

JÁSZ PLASZTIK KFT - SHELL TELLUS REFERENCIA

Az üzemi teszt bizonyította hogy a Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj használatával 9.5%-kal csökkent egy fröccsöntő gép energia felhasználása.

AUDI HUNGARIA ZRT - TELLUS S4 ME 46 ÜZEMI TESZT

Az üzemi teszt bizonyította, hogy a Tellus S4 ME 46 hidraulikaolaj használatával 6 %-kal csökkent egy megmunkáló központ energia felhasználása.

ÉDER STT - SHELL RIMULA REFERENCIA

A Shell Rimula R6 LME 5W-30 segített egy Magyar szállítmányozó vállalatnak az üzemanyag megtakarításban.

HANKOOK RACER CUP - SHELL HELIX HX7

Shell Helix HX7 a Hankook Racer Cup királya