Új designnal és idén is a Shell Helix Ultrával száll harcba a bajnoki címért a Turán Motorsport versenyzőpárosa

A Turán Motorsport összeszokott párosa, Turán Frici és Bagaméri Laci az idei, hétfutamosra tervezett rallye szezonban is az abszolút bajnoki címért hajtja a megújult Next Auto Polo GTI R5-öt. A versenyzők élesben a hétvégi orfűi teszten avatják fel a Shell Helix Ultrával töltött versenygépet.

Immáron negyedik éve áll a Turán Motorsport mögött az Orbico Hungary Kft. – Shell kenőanyagok. A Shell PurePlus technológiával gyártott motorolajok professzionális termékek, bizonyítottan kimagasló minőséget képviselnek az igényes autósok számára mind a közutakon, mind a versenypályán.

„Fontos számunkra, hogy hazánkban az egyik legnépszerűbb technikai sportban kiemelkedő sikereket elérő magyar csapattal teszteljük évről évre a Shell Helix Ultra motorolajait. A kiemelkedő eredmények elérése érdekében a versenyautóba a prémium minőségű Shell Helix Ultra motorolajat töltjük, ezzel is segítve a csapat munkáját, hogy Friciéknek csak a versenyzésre kelljen koncentrálniuk. A Shell új, fenntartható szemléletével, kiváló minőségű olajaival és azok rendszeres ellenőrzésével is hozzájárul az ökológiai lábnyomunk csökkentéséhez” – teszi hozzá Tamás Tamás, az Orbico Hungary Kft. kenőanyag üzletág vezetője.

Az Országos Rallye Bajnokság a tervek szerint idén hétfutamos lesz, és a jövő hétvégén sorra kerülő Boldogkő Rallye-val veszi kezdetét Boldogkőváralján és környékén.