Shell LubeMatch - A legsokoldalúbb INGYENES olaj-választó szolgáltatás

Shell LubeMatch - A legsokoldalúbb INGYENES olaj-választó szolgáltatás

Nem tudja, hogy melyik motorolaj a legjobb választás az autójához? Segítünk!

A Shell LubeMatch  ingyenes olaj-ajánló eszköz, amely kiegészítve a műszaki információs szolgálatot, segít megtalálni a felhasználó gépjárművéhez leginkább illeszkedő motorolajat. Emellett pedig nem csak személygépjárműhöz, de minden egyéb járműhöz és ipari berendezéshez tesz kenőanyag ajánlást az oldal, a műszaki paraméterek megadását követően.

A LubeMatch célja egy olyan szolgáltatás biztosítása, amellyel a vevők egy online felület segítségével saját maguk tudják megkeresni azon termékeket, amelyek megfelelnek gépjárművük, egyéb járművük specifikációinak és a felhasználási területeiknek. A szolgáltatás telefonos műszaki információs szolgálat által is elérhető.

A szolgáltatás azonnali hozzáférést biztosít a motorok, kenőanyagok, és olajok széles adatbázisához, beleértve az olajcsere intervallumait, a szükséges mennyiségeket is.

A felület rendkívül könnyen kezelhető. Mindössze annyit kell tennie a felhasználónak, hogy belép a Shell Lubematch felületére, és kiválasztja gépjárművét, egyéb járművét, a modell márkáját és pontos típusát. A szolgáltatás azonnal összesíti az adatokat és részletes jelentést készít a megadott járműhöz leginkább ajánlott kenőanyagokról, olajokról. A megfelelő kenőanyag használata nemcsak a berendezés élettartamát védi és hosszabbítja meg, hanem segít a karbantartásban és az üzemanyag-megtakarításában is.

A termékkatalógusban, a honlapon szereplő termékadatok, specifikációk tájékoztató jellegűek, ezek a pillanatnyi termékportfólióra vonatkoznak, amelyek változása lehetséges. A mindenkor érvényes adatokat a műszaki adatlapok tartalmazzák.

Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információért, kérjük, forduljon az Orbico Hungary Kft. vevőszolgálatához.

https://www.shell.com/lubematch