Kenőanyaggal segíti a Peter Cerny Alapítvány munkáját az Orbico Hungary Kft.

Kenőanyaggal segíti a Peter Cerny Alapítvány munkáját az Orbico Hungary Kft.

A Shell kenőanyagok hivatalos magyarországi forgalmazója és a Peter Cerny Alapítvány munkája már hosszú évekkel ezelőtt összefonódott. Az Orbico Hungary Kft. természetesen a koronavírus-járvány okozta nehézségek idején sem engedi el a koraszülött gyermekek megmentésén fáradozó szervezet kezét, sőt még szorosabbra fűzi a szálakat partnerével.

"Az Orbico Hungary Kft. hosszú évek óta a szívén viseli a Peter Cerny Alapítvány támogatását, így, mint a Shell kenőanyagok hivatalos magyarországi forgalmazója eddig minden évben térítésmentesen biztosította a kenőanyagot a koraszülöttek és édesanyáik mentését szolgáló speciális mentőautókba. Idén sem mondhattunk nemet – sőt kötelességünknek érezzük, hogy segítsük az alapítvány fáradhatatlan munkáját. Mivel a koronavírus-járvány extra terheket ró a szervezet munkatársaira, így napjainkban minden támogatás kiemelten fontos számukra. A Shell kenőanyagok több éve biztosítják a mentőautók zavartalan működését, ami idén kimondottan kulcskérdés a gyors, zökkenőmentes, precíz mentés és ellátás érdekében. Idén sem volt kérdés, hogy teljes mellszélességgel az alapítvány mellett állunk" – mondta Takács Edit, az Orbico Hungary Kft. kenőanyag üzletágának marketing vezetője.

Az Orbico Hungary Kft. megbízott munkatársai személyesen szállítják ki a Peter Cerny Alapítványnak az ajándék Shell Rimula R6 LM 10W-40 tehergépjármű motorolajat és Shell Helix Ultra SN Plus 5W-40 személygépjármű motorolajat a járványügyi szabályokat maximálisan betartva.

"A Peter Cerny Alapítvány ezúton is hálásan köszöni az Orbico Hungary Kft. évről-évre tartó, folyamatos támogatását. A partnereikkel közösen megépített mozgó intenzív osztályként működő neonatológiai rohamkocsink immáron 50.000 km-t futott. A térítésmentes motorolaj támogatásuk pedig az alapítványi mentőszolgálatunknál futó 6 db koraszülött-mentőautónk biztonságos üzemeltetéséhez járul hozzá" - köszönte meg a támogatást Lendvai Barnabás, a Peter Cerny Alapítvány koordinátora.