Veszélyes hulladékok elszállítása és kezelése

Cégünk a jogszabályoknak megfelelő módon, engedéllyel rendelkező szakcég bevonásával veszélyes hulladék elszállítási szolgáltatást nyújt ügyfelei számára az ország egész területén. Biztonságos, gazdaságos és környezetkímélő megoldást biztosítunk az átvett kenőanyag hulladékok lehető legnagyobb arányú hasznosítása, ártalmatlanítása, valamint az ezzel kapcsolatos logisztikai feladatok vonatkozásában. A kenőanyag termékek felhasználása során keletkező veszélyes hulladékot (beleértve a szennyezett kellékanyagokat is, pl.: géprongy, olajszűrő) a jogszabályoknak megfelelő módon, engedéllyel rendelkező végső hasznosítónak vagy ártalmatlanítónak adjuk át. 

A veszélyes hulladék összegyűjtésére szakosodott cég engedélyei és széles körű partneri hálózata biztosítja, hogy munkája eredményeképpen az ipari tevékenységből származó hulladékok jelentős része kikerüljön a hulladékkörből a fenntarthatóság elveinek megfelelően. Mennyiségi limit nélkül is költségkímélő módon tudja megszervezni a hulladékok begyűjtését és szakszerű kezelését az ország bármely pontjáról.

Cégünk rendelkezik veszélyes hulladék kereskedelmi engedéllyel, ami nagy rugalmasságot biztosít számunkra és partnereinknek is, így készen állunk arra, hogy alkalmazkodjunk az aktuális piaci igényekhez vagy környezetvédelmi változásokhoz.